19-09-2021 Optreden: Bai Kamara Jr Solo

Curieus Londerzeel pakt uit met de betoverende, warme, funky stem van Bai Kamara Jr. die weerklinkt in een mix van soul, blues, funk, R&B en jazz.
Bai Kamara Jr., zoon van de voormalige ambassadeur van Sierra Leone in België, is opgegroeid in het Verenigd Koninkrijk maar woont al meer dan 25 jaar in Brussel. Hij is een geëngageerde singer-songwriter die zijn Afrikaanse afkomst niet onder stoelen of banken steekt. Hij deelde het podium met internationale artiesten zoals Habib Koité, Cassandra Wilson, Rokia Traoré. Hij was de openingsact van Vanessa Paradis’ Love Songs International Tour in 2014 en zong in juni 2019 een duet met Dani Klein van Vaya Con Dios en stond ook in haar voorprogramma.
Het optreden start om 16u, de poort gaat open om 14u30. Kom zeker op tijd.