21-01-2018 Zondag Josdag – gratis optreden van Stampen en Dagen

Omdat muziek toch wel het stokpaardje is van Curieus Londerzeel, zetten ze het nieuwe jaar in met, jawel, muziek! De wortels van Stampen & Dagen gaan terug tot in 1975, wanneer de pioniers van de Vlaamse dialectische ambiancemuziek hun debuutelpee op het publiek loslaten.
De uitstekende live-reputatie van Stampen & Dagen is gestoeld op zowel de ervaring als het nimmer tanende enthousiasme van de leden die prat gaan op humor, sterke inhoud en muzikale kwaliteit.
Wij nodigen u dan ook graag uit om zowel hun nieuwe nummers als het uitgebreide bestaande repertoire te (her)ontdekken maar vooral om Stampen & Dagen te ervaren zoals ze het best tot hun recht komen: in hun natuurlijke habitat, op een podium!
Om het helemaal volks te maken serveert Curieus die avond ook haring met ajuinsaus en een “pellepatat”. Maar daar moet je voor inschrijven ten laatste op 16/01/2018.