02-04-2017 Repair Café: Klein elektro én fietsen

De lente is eindelijk in ’t land en we hebben al kunnen genieten van de eerste warme zonnestralen.
Daarom organiseert Curieus Londerzeel zondag 2 april wegens daverend succes en traditiegetrouw een Repair Café. Onder het motto “Weggooien? Mooi niet!” kan iedereen in Den Hof van Curieus Londerzeel terecht voor het leren herstellen van klein elektro én fietsen.
Het is de bedoeling dat de deelnemer zelf aan het werk gaat, mét de hulp van enkele techniekers en ervaren herstellers die zich vrijwillig aanboden.

Het Repair Café start om 14:30 en duurt tot 17:30

Kom jij ook langs met een broodrooster, strijkijzer of ander klein elektro of wil je leren hoe je de versnelling van je fiets opnieuw aan de praat krijgt of hoe je snel een band vervangt ? Schrijf je dan in via onze e-mail. Laat ons weten met welk toestel je langskomt en wat er precies aan hapert
londerzeelcurieus@gmail.com

Bij Curieus Londerzeel, in Den Hof, Steenhuffelstraat 8, 1840 Malderen