02-12-2018 De Curieuze Kanaalvissers in De Warmste Week

Curieus Londerzeel en De Kanaalvissers slaan de handen in elkaar voor de Warmste Week van StuBru. Het goede doel: Blijdorp vzw.

De Kanaalvissers zijn al geruime tijd een gevestigde waarde in de muziekscène en namen al deel aan verschillende wedstrijden, waaronder de Zennetour als meest recente, waar ze een finaleplaats behaalden.

In de actie van De Warmste Week geven ze alweer het beste van henzelf en treden ze op in Den Hof van Curieus t.v.v. het Goede Doel: Blijdorp vzw.

Het optreden is gratis en iedereen is welkom.

Na het optreden gaat Curieus rond met “den hoed”. De Kanaalvissers en Curieus rekenen op je gulle gift ten bate van de werking van Blijdorp vzw. Om de kwaliteit van het leven van kinderen, jongeren en volwassenen met een beperking zoveel mogelijk na te streven, wil Blijdorp een netwerk van voorzieningen uitbouwen en wil hun hele leven optimaal beantwoorden aan hun individuele zorgvraag.