02-09-2018 5 jaar Curieus Londerzeel met de Steven Troch Band, Blues met een heel grote B

Curieus Londerzeel viert haar 5de verjaardag en zorgt voor een podium vol uitstekende muzikanten: de Steven Troch Band. Hohner ambassadeur Steven Troch is een muzikaal polyglot, hij zingt zoals hij het meent, blaast badass-harmonica en schrijft zijn eigen songs.

Deze winnaar van twee internationale harmonica wedstrijden haalt zijn inspiratie van de oude bluesmasters en muzikanten zoals Gary Primich, William Clarke, Steve Baker en Joe Filisko. Steven omhelst de opwindende akoestische en versterkte bluessounds van Chicago en combineert ze met verschillende invloeden waar hij altijd nog een persoonlijke touch aan toevoegt. Hij verbaasde critici en publiek met zijn rechttoe rechtaan muziek en wordt opgemerkt voor zijn eigen interpretaties van bluesmateriaal. Hij heeft verschillende internationale artiesten begeleid (Gene Taylor, Ina Forsman, Rene Trossman, Roland, James Harman, Bill Sheffield, enz.) en speelde harmonica op meer dan 15 albums.

Hij heeft zich omringd met een zeer getalenteerd en ervaren kliek muzikanten. “Top Notch” gitaarspeler “Little Steve” Van Der Nat, powerhouse Liesbeth Sprangers met een metronomieke bas en no-nonsensedrummer King Berik brengen u een fijne mix van blues en roots. In hun muziek hoort u de ruwe hardheid en het wrede onheil van het hedendaagse leven, maar ook wilde en pakkende ritmes die hoop en hartzeer uit het verleden oproepen. Een solide vierdelige band die scherpkantige traditionele blues speelt, belegd met zielsvermoedende overtuiging.

Het optreden is gratis en iedereen is welkom.
Wie lid wordt van onze vereniging, wordt per mail op de hoogte gebracht van onze activiteiten. Voor amper 5 euro hoor je er levenslang bij en zal je niks van al dat moois moeten missen… Doen!