17-09-2017 Curieus blijft 4en!

Een van de stokpaardjes van Curieus Londerzeel is zonder enige twijfel: Muziek, met een grote M én lokaal. Heel wat muzikaal talent uit de buurt heeft op het podium van Den Hof al van zich laten horen.
Deze zondag komen het kwartet Accident Très Grave en Amber Project onze harten veroveren.
Om 16u Accident Très Grave: dit kwartet put haar inspiratie uit alle soorten dansmuziek, van reggae over afro-rumba tot nerveuze new wave, alles kan. Accident Très Grave blendt alles samen met een flinke portie drumbeats, een fikse geut ritme en heel veel heupzwaaien. Neem alvast uw dansschoenen mee! Met: Kris Michiels (gitaar & zang), Tim Bracke (bas), Simon Dehullu (trompet) & Joery Gesquiere (ritmes & beats)
Om 18u Amber Project (Amber Meert + muzikanten) sluit deze muzikale dag af met een fantastische muzikale potpourri, want ze zijn van alle muzikale markten thuis.