06&20-08-2017 Curieus staycation “Caribbean Blue”

Omdat niet iedereen reislustig is, brengt Curieus Londerzeel voor de thuisblijver de zonovergoten Caraïben naar België. Vakantie in eigen land kan ook best een zuiders sfeertje hebben. Terwijl jullie genieten van zon, rust en gezelligheid op ons terras brengt Curieus Caribbean Food op je bord. Een variëteit aan heerlijke en verrassende latino hapjes en frisse cocktails aan onze No-Problem-bar wachten je op tegen een zacht prijsje. Wij ontvangen hiervoor graag tijdig je inschrijving, via ons contactformulierlonderzeelcurieus@gmail.com of onze facebookpagina .Ben je nog geen lid van Curieus Londerzeel ? Met een eenmalige bijdrage van amper 5 euro maak je levenslang deel uit van onze gezelligheidsvereniging.
Elke eerste en derde zondag van de maand is ons Jeugdhuis voor Volwassenen open, telkens van 14:30 tot 21:00. Als lid krijg je in de week vòòr de activiteit van ons een mail met een woordje uitleg en geniet je van tal van andere voordelen.