04-06-2017 Curieus bezoekt San-thee en Plukboerderij

Curieus gaat weer op stap ! Deze keer zetten ze “San-thee” en de Plukboerderij “Den Hof” in de kijker.
Bij San-thee worden we ontvangen door Sylvie De Mars, zij geeft uitleg over thee in het algemeen en haar eigen assortiment in het bijzonder. De  geautomatiseerde thee is enkel met natuurlijke etherische olie of vruchtenextract geparfumeerd. Ze kiest waar mogelijk voor biologische teelt, zoals de honingmeloen, rooibos Chai, Blueberry, fruitgaard. We sluiten af met een theeproeverij.

Curieus bezoekt Plukboerderij “Den Hof” nu voor de tweede keer en kiest nu voor lente-gewassen. Ze hebben op dit moment biologische teelt van sla, radijzen, bloemkool, koolrabi, spitskool, spinazie en met wat geluk ook frambozen en aardbeien uit de serre.

Interesse ? Graag op voorhand inschrijven via londerzeelcurieus@gmail.com of via contactformulier.

We komen om 14:15 samen in Den Hof en vertrekken samen met de fiets.

Er staat een auto ter beschikking om de aangekochte groenten, fruit en kruiden terug te brengen naar Curieus. Misschien is een boodschappentas wel handig.

Bij Curieus Londerzeel, in Den Hof, Steenhuffelstraat 8, 1840 Malderen

Op zondag 04/06/17 van 14:15 tot ca.18:00